Frågor och svar

Kan jag köpa PT med min friskvård?

Ja. Skatteverket har ändrat sin tolkning av reglerna för friskvårdsbidrag och godkänner nu att det även får användas för personlig träning. 

Hur blir jag medlem hos er?

Kom förbi gymmet på våra bemannade öppettider: 
Måndag 15-19
Tisdag 15-19
Onsdag 15-19
Torsdag 15-19
Lördag 10-14

 

Vad kostar det att träna hos er?

Det beror på hur gammal du är, om du studerar eller arbetar och vilken typ av medlemskap du väljer. Läs mer om våra olika medlemskap och priser under fliken "medlemskap". 

Hur lång uppsägningstid är det på autogirot?
På våra autogiron med 12 månaders bindingstid så är det 1 månads uppsägningstid. På våra autogiron utan bindningstid är det 2 månaders uppsägningstid. Du får nyttja gymkortet under uppsägningstiden.

Vad har ni för öppettider?
Medlemmar har tillgång till gymmet mellan 4-24 alla dagar på året. För dig som inte är medlem gäller våra bemanninstider som du finner längre upp på den här sidan. 

Får jag provträna innan jag blir medlem?
Engångsträning och provträning kostar 70:- per tillfälle. Bestämmer du dig efter din provträning för att bli medlem, så får du dem pengarna tillbaka. 

Vad har ni för åldersgräns?
Du måste ha fyllt 15 år för att få träna själv på gymmet. Är du under 18 år gammal så måste målsman vara med när du skriver på medlemsavtalet. Är du yngre än 15 år så får du träna tillsammans med målsman. För mer information om hur du och dina föräldrar kan skaffa ett gemensamt gymkort, kontakta oss. 

Kan jag frysa mitt medlemskap om jag inte kan träna under en längre period?
Har man inte möjlighet att utnyttja sitt träningskort kan vi frysa ditt medlemskap mot uppvisande av giltigt intyg. Giltiga anledningar är allvarlig sjukdom, skada, graviditet eller militärtjänstgöring. Vi kan frysa ditt medlemskap upp till ett år. Vid graviditet fryser vi till tre månader efter förlossning om inte vidare komplikationer uppstår.

Hur beställer jag kostupplägg och träningsupplägg?
Kontakta Martin under fliken "PT" här på hemsidan så hjälper han dig. 

Kan jag använda min friskvård hos er?
Hos oss kan du självklart utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Be oss om kvitto till din arbetsgivare så löser vi det.